Content Protection by DMCA.com

Un craniu de 40.000 de ani perforat de un glonte

un-craniu-de-40-000-de-ani-perforat-de-un-glonte

Numeroase cranii prezintă găuri circulare pe suprafaţa lor ceea ce-i face pe anumiţi cercetători îi face să creadă că, în urmă cu câteva mii de ani, se folosea un fel de proiectil pentru a fi doborâte victimele. Numai că unul dintre aceste cranii este vechi de 40.000 de ani!!!

un-craniu-de-40-000-de-ani-perforat-de-un-glonte

El poate fi văzut la muzeul de Istorie Naturală din Londra şi este din epoca Neanderthal. A fost descoperit la Brooken Hill în Rhodezia. După P. Kolosimo, această urmă nu se datorează unei trepanaţii şi oamenii din acea perioadă nu cunoşteau nimic despre o operaţie chirurgicală.

Partea dreaptă a craniului este complet ciopârţită şi aminteşte despre craniile soldaţilor morţi din cauza unui tir de puşcă sau de o armă similară.

La muzeul de paleontologie din Moscova, se poate vedea un craniu de bizon de o vechime incredibilă care prezintă, ca şi craniul din Neanderthal, urma unui glonte. Scriitorul şi paleontologul rus Ivan Efremov afirmă că a văzut în China, cranii de dinozauri străpunse de gloanţe, şi că în 1948, s-a descoperit în Asia central sovietică, un cimitir imens de zeci de mii de dinozauri ucişi se pare în acelaşi mod. Ceea ce l-a condus la ideea că a avut loc un masacru sistematic al dinozaurilor de către fiinţe venite din spaţiu, fapt care a stat la dispariţia lor bruscă acum 65 de milioane de ani.

Dar aceste cranii sunt extrem de enigmatice şi în prezent există două teorii care pot explica aceste găuri bizare: sau a existat o civilizaţie tehnologic avansată în trecutul îndepărtat al Terrei, sau planeta noastră a fost vizitată de fiinţe venite din lumi îndepărtate.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Insolit

Legende

Crima

Galerie video

Flag Counter