Content Protection by DMCA.com

OZN-uri la Kapyong (Coreea de Sud)

ozn coreea

Luni 4 septembrie 1995, un cameraman al KANG, al unui post de televiziune coreean, a filmat mai multe OZN-uri în zbor deasupra localităţii Kapyong la 50 km nord-est de Seul.

 

ozn coreea

Filmul său arată imagini clare a mai multor OZN-uri, albe şi luminoase, în formaţie pe un cer albastru. Obiectele s-au adunat într-un ciorchine strălucitor compus din 10 mici “farfurii” zburând paralel în formaţie verticală! Acest document durează 4 minute şi 44 secunde.

Lee Hee-Hong (33 ani), cameramanul, a declarat: “Obiectele zburătoare au fost luate accidental în obiectivul camerei mele de televiziune în timpul unei munci de recunoaştere a locurilor”.

În acelaşi loc, Kim Sun-Kyu, un fotograf al ziarului Munhwa, pretinde că a fotografiat un OZN în formă de “farfurie zburătoare”, în ziua de 3 septembrie 1995. Fotografia sa a fost selecţionată ca una dintre primele 5 fotografii cele mai bune ale lunii septembrie 1995 de către asociaţia fotografilor sud-coreeni. Aceste documente par a fi coroborate prin numeroşi martori care au declarat că au observat OZN-uri în regiune.

Content Protection by DMCA.com

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Insolit

Legende

Crima

Galerie video

Flag Counter