Content Protection by DMCA.com

Legenda câinelui uriaş din Boullay

Lé_Bouôlay_du_Gardîn_d'Olivet_Jèrri

Se spune că acest câine negru legendar ar bântui teritoriul Boulay situat în insula Jersey.

Lé_Bouôlay_du_Gardîn_d'Olivet_Jèrri

Sursă foto: Wikipedia

O legendă din Jersey povesteşte despre existența unui câine uriaș și înfricoșător negru trăgând un lanț în spatele lui, care bântuie străzile și căile de coastă.
Zgomotul făcut de lanțul său, lugubru, se adaugă la teama oamenilor care s-ar putea afla faţă în faţă cu acest animal teribil la un moment dat. Câinele îşi înconjoară apoi victimele în cea mai mare viteză, pentru a le speria mai mult.
Nu a fost descoperită însă nicio leziune corporală asupra victimelor, dar acestea au fost găsite înspăimântate şi înghesuite undeva pe marginea drumului în stare de șoc. Din acest motiv, orice mențiune cu privire la faptul că acest câine straniu a fost zărit în zonă, este suficientă pentru a-i îndemna pe oameni să se întoarcă la casele lor cât mai rapid. În plus, apariţia lui marchează sosirea unei furtuni, se spune.
Se presupune că această poveste înfricoşătoare ar fi fost totuşi răspândită de către contrabandiștii care au dorit să descurajeze în acest mod ingenios mișcările nocturne ale unor persoane care puteau fi martore la contrabanda de tutun și coniac, marfă care era tranzitată clandestin prin micuţul port din Boulay.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Insolit

Legende

Crima

Galerie video

Flag Counter