Content Protection by DMCA.com

Misterul lacului Bodom

347px-Bodominjärvi
Harta realizata de Jukka & Piirka. Sursa Wikipedia.

Harta realizata de Jukka & Piirka. Sursa Wikipedia.

Totul a început în 1960. Lângă orăşelul Esbo, din Finlanda se găseşte un lac numit Bodominjarvi (în finlandeză). Patru tineri, doi băieţi şi două fete au întins corturile pe malul lacului. Numai unul a supravieţuit acestei nopţi dramatice.
În timpul nopţii grupul a fost atacat de un personaj misterios care s-a luat de tot grupul. Unul dintre băieţi, Nils Gustafsson, a reuşit să iasă din cort în timp ce prietenii lui erau masacraţi.
El a povestit poliţiei că bărbatul avea o strălucire roşiatică în ochi. Ucigaşul misterios a dat dovadă de o violenţă sălbatică deoarece corpurile au fost găsite adânc în apele lacului, tăiate în bucăţi.
Autopsia a revelat faptul că doar o sabie foarte mare ar fi putut să provoace asemenea răni. Nils Gustafsson a rămas mut aproape un an, fără a-şi putea reveni din şoc. El a povestit că cel care a venit să-i caute era mort!!
Dar nimeni nu a putut dezminţi sau confirma spusele sale având în vedere că nu a mai existat niciun alt martor la acest coşmar. În 2005 a fost acuzat de uciderea prietenilor săi dar a fost declarat nevinovat din lipsă de probe.
Nici acum nu se ştie aproape nimic despre crima sa: cu ce armă a acţionat asasinul? Ce a devenit? Avea într-adevăr o strălucire roşie în ochi, după cum a afirmat singurul martor, Gustafsson? Misterul rămâne întreg…

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Insolit

Legende

Crima

Galerie video

Flag Counter