Content Protection by DMCA.com

Salvat de la înec de fiinţe verzi

1024px-Casaamazonica Francisco Chaves

La 15 ianuarie 1977 o expediţie a părăsit Lima (Peru) pentru a se îndrepta spre bazinul Amazonului în scopul de a verifica afirmaţiile lui Jose Alvarez, un student în vârstă de 20 de ani, care a pretins că misterioşi “micuţi oameni verzi” l-au salvat de la înec.

foto de Francisco Chaves Sursă foto: Wikipedia

foto de Francisco Chaves Sursă foto: Wikipedia

El se îndrepta spre un râu din provincia Huanaco, la 420 km Est de Lima, pentru a căuta apă când s-a afundat într-o mlaştină. În pofida eforturilor sale, nu a reuşit să iasă şi şi-a pierdut orice speranţă de a se salva când deodată, patru fiinţe mici au apărut nu se ştie de unde. Scoteau sunete şi gesticulau, apoi i-au întins beţe cu care l-au tras către pământul solid.
Alvarez spune că era epuizat şi că a leşinat iar când şi-a revenit, salvatorii lui dispăruseră deja. El i-a descris ca pitici de un metru înălţime, cu corpurile acoperite de solzi verzi şi având mâinile cu trei degete cu gheare.
Declaraţia sa a fost efectuată în cadrul unei emisiuni radio intitulată Contacte interplanetare, şi expediţia trebuia să fie condusă de Carlos Paz Garcia, preşedintele Institutului Peruvian de Relaţii Interplanetare.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Insolit

Legende

Crima

Galerie video

Flag Counter