Content Protection by DMCA.com

Un copil are reminescenţe dintr-o viaţă anterioară

image description James Leininger si James Huston

image descriptionJames Leininger este un băiat în vârstă de 8 ani care de la vârsta de 2 ani pare să aibă amintiri dintr-o viaţă anterioară când ar fi fost pilot în Marină în timpul celui de-al doilea război mondial. Copilul cunoaşte numeroase detalii cu privire la avioanele din această perioadă şi despre James Huston, un pilot mort deasupra Oceanului Pacific în timpul unei bătălii contra japonezilor (copilul a descoperit pilotul în timpul unei ieşiri cu tatăl său la muzeul aeronautic).

Părinţii lui James declară că fiul lor suferă de asemenea coşmaruri privitoare la o ciocnire aeriană şi la imposibilitatea de a salva pe cineva.

Jim Tucker, este un psihiatru specialist care a studiat de aproape fenomenul copiilor care par să aibă memorii ale vieţilor trecute. El confirmă că acest caz este similar cu al altor copii pe care i-a studiat: “La Universitatea din Virginia, am studiat peste 2500 de cazuri de copii care par să aibă cunoştinţe în vieţi anterioare. Ele încep către 2 sau 3 ani şi dispar către 6 sau 7 ani, când el descoperă prin el-însuşi viaţa care îl înconjoară şi propriile sale surse de interese.”

Cazurile ca cel al lui James sunt întotdeauna verificabile şi se raportează la o persoană precisă sau la un moment important din viaţa sa sau din istorie. La 2 ani şi jumătate, James a început să-şi arate cunoştinţele aeronautice care depăşeau, evident, capacităţile unui copil de vârsta sa. Aceste experienţe sunt adesea recente şi situate în aceeaşi ţară. Se remarcă totodată că 70% din decesele de copii sunt din cauze naturale sau survenite în circumstanţe puţin comune!

 

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Insolit

Legende

Crima

Galerie video

Flag Counter