Content Protection by DMCA.com

Premoniţia ciudată a lui Booth

1024px-American.airlines.b777.arp

Premoniția este o impresie vagă, resimțită mai mult sau mai puțin într-o stare de veghe sau după un vis. Sentimentul că un avion se va prăbuși este o premoniție. Timp de 10 nopţi la rând, David Booth, director executiv în Cincinnati, a avut o asemenea premoniţie.
În 1979, David Booth avea 23 de ani. Pe parcursul a 10 nopţi la rând, a avut parte de același coșmar. Auzea mai întâi sunetul uriaş al motoarelor care pierdeau din viteză, apoi vedea un avion, un transportor de pasageri de la American Airlines care se abătea de la cursul său, îl vedea cum se întoarce în aer și cum plonja pe sol într-un infern de flăcări.

 

sursa Wikipedia

sursa Wikipedia

 
Marți, 22 mai1979, neliniştit, David a telefonat Administrației Federale a Aviației, la Aeroportul Internaţional din Cincinnati. De asemenea, a sunat şi la American Airlines și chiar la un psihiatru de la Universitatea din Cincinnati.
Pe 26 mai, un avion tip DC-10 al American Airlines s-a prăbușit pe aeroportul internațional din Chicago!
Au fost 275 de morţi. Aceasta a fost una dintre cele mai grave catastrofe aeriene din istoria Statelor Unite. Administrația Federală a Aviației l-a luat pe Booth suficient de serios pentru a încerca să găsească corespondențe între evenimente reale și acest coșmar, dar totul era prea vag, din păcate. Booth descrisese bine avionul DC-10 dar descrierea locurilor era insuficientă.

Aparatul de zbor a căzut pe spate și s-a zdrobit la sol în flăcări. Detaliile furnizate de Booth se aplicau Aeroportului Internațional din Chicago, dar nu a fost suficient de specifice pentru a determina locul dezastrului.

 

Content Protection by DMCA.com

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Insolit

Legende

Crima

Galerie video

Flag Counter