Content Protection by DMCA.com

Regina magiei albe din România Maria Campina critică conturile de Facebook false care îi aduc prejudicii de imagine

Maria Campina vorbind despre conturile false de pe Facebook

Regina magiei albe din România, Maria Câmpina, critică conturile de Facebook false care îă aduc prejudicii de imagine. Ea se confruntă des cu astfel de furturi de identitate efectuate de niște impostoare, așa-zis vrăjitoare care se dau în numele ei în presa din diferite județe ale țării dar mai nou, fac tot mai mereu conturi false pe Facebook  pentru a înșela oamenii în numele doamenei Maria Câmpina, ceea ce este nu doar neplăcut, dar contravine flagrant legii, fiin o activitate de natură penală.

Maria Campina vorbind despre conturile false de pe Facebook
Copyright Segra Media București

Doamna Maria Câmpina a informat Poliția pentru aceste infracțiuni grave dar vre să știți și voi, clienții ei, despre ceea ce se întâmplă, tocmai pentru a nu cădea în plasa acelor infractoare dornice să vă ia banii fără a realiza nimic concret în problema voastră. Fiți extrem de vigilenți și foarte precauți, nu vă încredeți în articole de publicitate false și mai bine verificați sursa, iar numai atunci când sunteți siguri că vorbiți cu adevărata persoană, acționați pentru a vă începe o lucrare de vrăjitorie!

Doamna Câmpina nu are decât o pagină oficială pe Facebook și un singur număr de telefon la care răspunde: 0723.899.909. Nu vorbiți cu alte persoane care folosesc alt număr de telefon, nu vă lăsați înșeați niciodată!

Regina Magiei Albe va anunta sa fiti foarte atenti deoarece s-au facut foarte multe facebook-uri false ce sunt ale impostoarelor si asa zise vrajitoare!?Aveti grija la alte mincinoase ce se folosesc de identitatea mea.Acesta este singurul facebook pe care il am!! ?Si singurul numar de telefon la care ma puteti contacta este:?0723899909 ?sau lasati mesaj pe whatsapp!❗️Numarul de contact:0723899909❗️

Publicată de Regina Magiei Albe Maria Campina Official pe Vineri, 3 iulie 2020

Contact: 0723.899.909

Content Protection by DMCA.com

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Insolit

Legende

Crima

Galerie video

Flag Counter