Content Protection by DMCA.com

Statuia Fecioarei Maria a rămas intactă în urma unui inceniu devastator

statuie Fecioara incendiu

Un incendiu violent a izbucnit în iulie 2015 la baza militară El Goloso, situată în apropiere de Madrid, în Spania. O mare parte a vegetației a fost mistuită în flăcări, dar statuia Fecioarei Maria a fost cruțată, în mod absolut miraculos.

statuie Fecioara incendiu

Evenimentele au avut loc pe baza militară El Goloso, situat în apropiere de capitala Spaniei, sediul Brigăzii de infanterie blindate “Guadarrama”. Conform mai multor site-uri de știri spaniole, cum ar fi Infovaticana și Religion en Libertad, a izbucnit un incendiu imposibil de controlat, care a calcinat o mare parte din vegetația din jur.
Dar, odată ce s-au stins flăcările, militarii au avut o mare surpriză atunci când, în inima zonei carbonizate, au zărit intactă, o statuie a Fecioarei Maria!
Surpriza a fost chiar şi mai mare atunci când soldații au văzut că iarba de lângă statuie nu a fost atinsă de flăcări și că aceasta din urmă a fost chiar înconjurată de vaze pline cu flori, de asemenea, intacte, ca și cum flăcările ar fi respectat spațiul sacru din jurul statuii.
Incendiul a avut loc pe 30 iulie 2015, chiar în timpul valului de căldură care s-a abătut peste Spania. Armata nu a putut explica de ce statuia nu a suferit niciun prejudiciu și de ce florile nu au fost nici măcar înnegrite sau uscate din cauza căldurii puternice care se afla în jurul lor în timpul incendiului.
Multă vreme, armata a ignorat, în cea mai mare parte existența unei statui a Fecioarei Maria în grădina lor. Statuia a participat deja la ceremonii oficiale, la baza militară. Dar acum, este la mare preţ datorită protecţiei miraculoase pe care o exercită.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Insolit

Legende

Crima

Galerie video

Flag Counter